Säkerhet

Säkerhetsfunktioner

signage

NG Signage säkerhetsfunktioner

Med NG Signage följer ett effektivt säkerhetssystem. Systemet har en högkvalitativ kryptering och andra säkerhetsfunktioner för att säkerställa att skärmarna blir säkra.

Speciell inloggning till panelen

Vi ser till att ditt innehåll är säkert. Du - ingen annan - har kontrollen över din digitala signage och presentationerna som du visar på dina skärmar för att nå och påverka dina kunder eller målgrupp.

Pålitlig signage

För att skydda användarens signageinnehåll använder vi den senaste tekniken i säkra molnservrar. Systemet skickar inloggningsvarningar med fullständiga detaljer via e-post och SMS till användaren om något försök gjorts för att kringgå systemet. Med tanke på den digitala skyltningens offentliga karaktär kan en blank skärm eller obehörigt innehåll orsaka stor huvudvärk eller oro. Den höga synligheten är exakt varför skärmar kan vara ett frestande objekt för hackare. Var lugn - vårt system skyddar dig.

  • Brandvägg
  • Kryptering
  • Säker molnserver
  • Säker inloggning
  • Omedelbara säkerhetsvarningar

NG Signage erbjuder kraftfulla innehållshanteringssystem, som kan hantera ett brett utbud av innehåll. Vårt system minskar ditt beroende av andra och ökar din effektivitet och uppmärksamhet.

Letar du efter en "skräddarsydd" lösning?

NG Signage erbjuder anpassade lösningar för din verksamhet, vare sig det gäller en mindre eller större verksamhet.

Beställ här