Om NG Signage

NG Signage är ett signagebolag som erbjuder en mycket kostnadseffektiv och färdig digital signage-lösning, som också har touch screens med interaktiva lösningar för kunder.

Ledning

Vi har tillsammans med våra utvecklare och dataingenjörer har bestämt att kunden genom oss ska erbjudas den bästa och mest pålitliga signage-lösningen som finns på marknaden.

Ingemar Strandberg

CEO

Att arbeta med utveckling av nya idéer kring signage är berikande och utvecklande. Nu erbjuder vi kunden en utmärkt produkt: NG Signage! Använd vårt system på varje typ av skärm och skärmarna kan kontrolleras med fjärrstyrning.

Eva Keely

Produktutvecklare

I mina kontakter med kunderna har jag lyssnat på deras önskemål. Vi har kunnat implementera det mesta av önskemålen för signage.


Sofia Gustafsson

Marknad och strageti

Sofia Gustafsson arbetar främst med marknadsstrategier och när hon kan med utveckling av innehåll i produkterna.

Jonathan Andersson

Projekt manager

Vårt team av utvecklare har skapat ett av de bästa systemen som finna. Vår software är unik och enkel att använda för digital skyltning.

Liz Andersson

Support

Jag svarar på alla kunders funderingar kring våra produkter för att hjälpa dem att komma vidare i användningen av digital signage för sin verksamhet. Systemet är användarvänligt.


Moe Farhang

Canada Branch Office Manager

Moe Farhang är avdelningsansvarig för vår verksamhet i Kanada. Han gör omvärldsanalyser och introducerar vår teknik på sin marknad.

Våra avdelningar

Vi finns tillgängliga på flera olika ställen i världen för att kunna ge våra kunder en bättre service och support.

Huvudkontor Sverige

Kronobergsgatan 27
112 33 Stockholm

Tel +46 7000 610 44
Fax +46 10 10 12 459

[email protected]
[email protected]
[email protected]

Beställ gärna en tid med våra säljare för att få veta mer.

Kanada Branch

161 Sassefras Circle
Thornhill L4j 8M6

+1 4168330907

[email protected]

Please schedule an appointment with our sales team if you're interested to know more.

Zimbabwe Branch

32 Herbert Chitepo Street
Kadoma, Zimbabwe

+263 784956099

[email protected]

Please schedule an appointment with our sales team if you're interested to find out more.

NG Signage - ett digitalt signage-bolag som erbjuder en kostnadseffektiv och färdig signage-lösning till våra kunder och även interaktiva touch screen solutions.

300+ mallar

1,3 miljoner bakgrunder

bilder, videos, gif:s

Vad vi gör

Vi gör det möjligt för dig att visa de viktigaste meddelandena och informationen.

Vi erbjuder ett brett spektrum av digitala signage-lösningar såsom: digitala menyer, interaktivitet för touch screen, kiosker; digital signage för varje tillfälle. Vi har arbetat med annonser och signage i flera år medett windows-baserat system i bland annat Toronto, Kanada, och i Mellan Östern och vet systemets begränsningar. Vi ville göra något bättre. Framtiden är här!
Nu kör vi system som är molnbaserat som laddas ner genom wi-fi. NG Signage-systemet fungerar på alla slags plattformar och alla TV-märken och skärmar!

Kostnadseffektiv

Vi arbetar med restauranger, deltaljhandelm gym, hotell, häslovård etc. Vi erbjuder produkter och service som vi menar är det yppersta på marknaden pch som är budgetvänligt för kunden. NG Signage erbjuder digitalt skyltsystem till alla kunder, gamla som nya. Det är så enkelt att hantera ditt signage-system, på plats eller på distans. Använd dina nuvarande skärmar!

-->